Danas vam u sekciji “Lične priče i recenzije o Reulatpro” predstavljamo istoriju i povratnu informaciju specijaliste akušera-ginekologa iz Beograda koji koristi  Regulatpro Bio tokom svog karantina:

“Zovem se B. K., radim u privatnoj AG ordinaciji u Beogradu, ja sam u oblasti zdravstva oko 20 godina. Uglavnom se bavim onkoginekologijom – moji pacijenti imaju ginekološke probleme.

Bilo je neočekivano i čudno za mene da saznam da sam zaražen SARS-CoV-2, pošto nisam imao simptome, već sam bio samo u kontaktu sa Covid zaraženim. Za mene, Covid-19 je nastavio asimptomatično, bez simptoma. Petog dana sam uvrstio Regulatpro Bio u svoju zdravstvenu zaštitu i moje stanje je ostalo stabilno. Proizvod uzimam već 5 dana, a istovremeno preporučujem Regulatpro Bio kako u aktivnom periodu bolesti, tako i u oporavku nakon toga, jer primećujem opšte jačanje imuniteta nakon njegovog uključivanja i generalno brži oporavak.

Moje preporuke za prevenciju infekcije su socijalna distanca, dobra higijena, nega imuniteta i korišćenje zaštitnih sredstava. “

Ukoliko ste zadovoljan pacijent, rado ćemo podeliti vaše iskustvo i ocenu za proizvod iz serije Regulatpro. Molimo vas da nas kontaktirate  putem kontakt forme na našem sajtu.