Glumac Kalin Vračanski, ljubitelj ekstremnih sportova, prisustvovao je na događaju odmah nakon premijere nove predstave “Nema struje za električnu stolicu” u
Plovdivu, javno je izjavio da redovno pije Regulatpro kako bi poboljšao nivo energije i ojačao imunološki sistem pre početka jeseni i pozorišne sezone.

“Svakog dana sam veoma zauzet, osim proba u pozorištu i drugih profesionalnih obaveza, veoma sam aktivan u sportu jer su moje uloge veoma dinamične i zahtevaju ozbiljnu fizičku pripremu. 
Pre početka jeseni i nove pozorišne sezone potrebno je povećati nivo energije i ojačati imunološki sistem. U leto moji prijatelji – članovi Taekuondo kluba su mi rekli za proizvod Regulatpro Bio. Profesionalni sportisti ga piju. Proizvod mi je privukao pažnju jer je prirodan i daje energiju.
Pijem ga od kraja jula, dva puta dnevno po 10 ml, ujutro i uveče
pre spavanja – uvek na prazan stomak“ – rekao je Kalin Vračanski.

“Tokom poslednjih nekoliko nedelja bio sam veoma zauzet i preopterećen svakodnevnim probama, za premijeru nove predstave “Nema struje za električnu stolicu ” u Plovdivu. Pre premijere uvek sam napet, ponekad i umoran. Zbog toga sam se konsultovao sa stručnjakom i povećao dozu koncentrata. Energija koju dobijam je iznenađujuća, liči na magični napitak u filmu Asteriks i Obelisk, daje ljudima super snagu.
 Energiju osćam ujutro, ali i tokom celog dana. Ne osećam se umorno, bez obzira koliko je naporan i iscrpljujući moj program. Koncentracija mi se poboljšala, što mi pomaže kod učenja tekstova.
Najinteresantnije je da bez obzira na to koliko sati spavam, budim se pun energije i želje za radom. Ja ću i dalje nastaviti da pijem Regulatpro Bio i preporučiću ga svim mojim kolegama. Osećam da dišem dublje.” – rekao je glumac.