Za zdravu decu i spokojne majke – priroda u koncentrisanoj formi!

Regulatius sadrži koncentrisanu moć Regulatpro Bio, napravljen metodom patentirane fermentacije obogaćen oligopeptidima, antioksidantima i mlečnоm kiselinом, sa dodatim vitaminom C i sirupom od agave.
Neprocenjiv pomoćnik svake majke u borbi protiv čestog razboljevanja kod dece.
Regulatius pomaže za:

  • Regulisanje imunog sistema
  • Poboljšava proizvodnju energije
  • Smanjuje oksidativni stres
  • Povećava proizvodnju enzima
  • Ima protivupalni efekat, pomaže kod virusnih infekcija
  • Аntibakterijski efekat
  • Eliminiše iscrpljenost i umor

Regulatpro Kids Regulatius utiče na sve regulatorne procese u organizmu i održava pravilan razvoj imunog sistema.

Regulatius sadrži koncentrisanu moć Regulatpro Bio i njegove Regulat Esencije (REGULATESSENZ®), stvorene metodom patentirane fermentacije obogaćen oligopeptidima, antioksidantima i mlečnom kiselinom. Osim toga, dodat je i vitamin C i sirup od agave.

Više o REGULATESSENZ®

DR. Neidermaier Pharma je posvetio više od 70 godina istraživanju i proučavanju procesa fermentacije i njegove veze sa ljudskim zdravljem. 2004. kompanija predstavlja metod kaskadne fermentacije (patent broj 1153549). Ovaj jedinstveni metod prolazi kroz tri uzastopne faze, nastavlja se u periodu od tri meseca i imitira kaskadnu apsorpciju supstanci u sistemu ljudskog digestivnog sistema. REGULATESSENZ ® je jedinstveni tečni koncentrat dobijen kao rezultat kaskadne fermentacije precizno izbalansiranog svežeg organskog voća, povrća, oraha i začina. Eliksir REGULATESSENZ® je bogat dipeptidima, tripeptidima, polifenolima, flavonidima i mlečnom kiselinom (L +). Ovi vredni mikronutrijenti su u formi spremnoj za direktno usvajanje. Regulatpro® Kids Regulatius sadrži koncentrisanu moć REGULATESSENZ® , dodati vitamin C iz acerole i sirup od agave.

Više o biljci Agava

Agave (Agave) je biljka slična kaktusu koja pripada porodici Agavovi (Agavaceae). Još pre hiljadu godina, nektar od agave je korišćen je za zaslađivanje raznih pića. Sirup od agave koji je dodat u Regulatpro® Kids Regulatius je 100% prirodan proizvod koji se sastoji uglavnom od fruktoze. Brzo se apsorbuje u organizmu. Sirup, poznat i kao medena voda, je poželjan zbog niskog glikemijskog indeksa u odnosu na druge zaslađivače.

Glikemijski indeks agave u odnosu na druge zaslađivače:

Sirup od agave                                                 27
Laktoza                                                             65
Fruktoza                                                           32
Med                                                                   83
Saharoza                                                          92
Visoko-fruktozni kukuruzni sirup              89

Više o aceroli

Acerola (Malpighia punicifolia) je okruglo ili ovalno voće u vidu trešnje, veličine od 1 do 3 cm prečnika. To je jedan od najbogatijih prirodnih izvora vitamina C – sadržaj vitamina C u Aceroli je mnogo puta veći nego u pomorandži.

Regulatius utiče na sve regulatorne procese u organizmu i podržava pravilan razvoj i funkcionisanje imunog sistema. Glavni zadatak imunog sistema je da zaštititi organizam od bakterija i virusnih napada i da štititi ga od ćelija raka. Nespecifični i specifični imunitet tesno sarađuju kako bi nas zaštitili od patogena. Imuno-regulirajući efekat na REGULATESSENZ® je demonstriran u brojnim studijama.

Doziranje:

Do 3 godine uzrast – nakon konsultacije s lekarom
Deca od 3-5 godina – 2х2.5ml
Deca od 6-8 godina – 2х5ml
Deca od 9-12 godina – 2х7.5ml
Odrasli i deca iznad 12 godina – 2х10ml

 

Sastav: grašak, orasi, smokva, kurkuma, crni luk, sojine klice, pasulj mungo, kokosovi orasi, artičoke, urme, celer, proso, šafran, limun i acerola, agava sirup.

Bez veštračkih boja, konzervansa i glutena. Pogodno za vegane.

Regulatpro Kids je poboljšana formula za imuni sistem malih heroja!