Galina Asenova, 45 godina, dobila najtežu životnu bitku sa karcinomom dojke.
Nakon osmomesečne borbe sa opakom bolešću oseća se veoma dobro, njeno lice i telo odiše životom. Galina ima 27 godina radnog iskustva – 14 godina kao službenik u Bulbank banci. Studirala je na Univerzitetu za nacionalnu i svetsku ekonomiju. Sada radi u firmi PORŠE LIZING BG kao službenik u kancelariji za poslovne odnose i korporativne klijente.


Razvedena je i već 10 godina sama brine o svojoj deci, sinu (23) i ćerki (17). 
U februaru se suočila sa najstrašnijom dijagnozom – rak dojke. Nakon operacije i višemesečne hemoterapije i radioterapije u oktobru se vratila na posao.

“Prvih dana kada su mi lekari postavili dijagnozu bilo mi je neverovatno teško. Svakodnevno sam se molila da živim bar još 2-3 godine. U tom periodu sam shvatila koliko je lepo probuditi se ujutru i ugledati lica i osmeh moje dece. Donela sam odluku da živim zbog njih. U tom trenutku mi je pomogla Nana Gladuiš – psiholog fondacije “Jedna od 8″.


Počela sam da se lečim u martu. Znala sam da tokom hemoterapije
imunološki sistem organizma slabi, pa sam u apotekama potražila proizvod koji će mi pomoći da lakše podnosem muke. Moji prijatelji su mi poslali koncentrat Regulatpro Bio. Odmah sam shvatila da daje energiju ćelijama organizma. Počela sam da ga pijem svakodnevno – ujutro i uveče po 10 ml.
 Pre svake infuzije su mi vadili krv radi provere krvne slike i da li je organizam sposoban da primi lekove. Lekari nisu mogli da veruju da su nuspojave terapije minimalne.


Osećala sam se dobro, nisam povraćala, čak sam se i šalila sa osobljem klinike. Za razliku od drugih pacijenata koji su stalno bili u krevetu, ja sam imala energiju. Nastavila sam da pijem proizvod i nakon terapije, povećala sam dozu na 20 ml ujutro i uveče, na prazan želudac.
Moj onkolog je pozitivno ocenio proizvod. Tokom radioterapije na mom vratu se pojavila rana koju je bilo strašno gledati. Preporučili su mi da koristim ulje Theresienöl. Nakon tretmana rana je nestala za nekoliko dana.

Lečenje ove bolesti je veoma teško, ali koristeći dobre proizvode možemo da prođemo i kroz sve te muke. Isto tako važna je podrška naših bliskih i voljenih. U tom pogledu sam veoma srećan čovek. Imam dobrog sina i ćerku, neverovatne roditelje i dobre prijatelje.


Hoċu da kažem svim menadžerima – nemojte zanemariti svoj lični život i
zdravlje da bi ostvarili karijeru. Morate da imate ozbiljan stav prema zdravlju jer smo izloženi velikom stresu.


Takođe morate raditi preventivne preglede i obraćati pažnju na signale vašeg tela. Svim ljudima sa dijagnozom raka, savetujem da izdvoje svoje prioritete. Život je prioritet broj jedan. Ja sam lično sigurna da sam pobedila rak.”