O efektu Regulatpro®Bio govori i 29-godišnji Ljubomir Hristov iz Sofije. Ljubomir je diplomirao poslovnu administraciju na 
Američkom univerzitetu u Blagoevgradu i nekoliko godina
bavi se razvojem jedne od najpopularniji online mreža
za fitnes i sport u zemlji – BodyConstructor. On je i producent prvog profesionalnog online programa za fitnes “Super Serije”. 
Njegov rad je vezan za putovanja, snimanja, kratke rokove i upravljanje različitim projektima i sredstvima.

“Svaki dan imam puno sastanaka, radnih obaveza, razgovora i moram da donosim teške odluke, u stvari pod konstantnim stresom sam. Ova “turbulentna” dinamika podrazumeva ozbiljne vežbe u teretani. Pre nekoliko godina aktivno sam se bavio profesionalnim sportom. Ja sam republički vicešampion u kategoriji do 105 kg za 2014 godinu.

Sport mi puno pomaže da se oporavim nakon teškog i napornog rada.

Ponekad, brojne obaveze, stalno kretanje i napetost, u kombinaciji sa teškim treningom vode do simptoma fizičkog i mentalnog umora. Definitivno nisam mislio da to može da izazove ozbiljne fizičke i zdravstvene probleme.


Dakle, ove jeseni, nakon nekoliko uzastopnih projekata, teških zadataka razboleo sam se i legao u krevet. 
Imao sam simptome gripa (bolove u grlu, kašalj, malaksalost, glavobolje) 
koji je eskalirao do teškog oblika upale sinusa. Nisam mogao ništa da uradim kod kuće i nisam mogao da se koncentrišem duže od 5 minuta.

Osećao sam se bespomoćno. Imajući u vidu da sam poslednji put bio bolestan pre više od pet godina, stvarno sam se uznemirio.
Ne koristim antibiotike više od 10 godina već samo prirodne lekove i metode oporavka. Nažalost ništa mi nije pomoglo i moje stanje je bilo isto.

Jednog jutra moja prijateljica je došla kod mene kući i otvorila pakovanje jednog proizvoda koji smo hteli da isprobamo, to je Regulatpro® Bio. Čitao sam dosta o proizvodu i upoznao se sa prednostima, ali samo “na papiru”. Istog dana sam popio tri doze po 20 ml koncentrata – jednu pred ručak, drugu kasno poslepodne i treću pre spavanja. Sledećeg dana moje stanje je bilo sasvim drugačije od stanja u poslednjih 7 dana. Bio sam novi čovek – nije bilo glavobolje, kašlja. Naravno, nastavio sam da pijem Regulatpro Bio, jer je očigledno bio “ključ” za moj oporavak. 
Nakon ovog neprijatnog događaja preporučujem ovaj proizvod svim mojim kolegama i prijateljima.
Znam da je nezamenljiv i efikasan, potpuno prirodan proizvod, kada sam umoran i bolestan.”